Proeflesplanner

Vul onderstaand formulier in en volg de stappen om jouw proefles in te plannen.

Dhr. Mevr.

Privacy en toestemming


Ik geef toestemming voor het maken en publiceren van beeldmateriaal bij Mica Yoga waarop ik herkenbaar ben.
Mijn naam mag gepubliceerd worden op deelnemerslijsten en in de app
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Mica Yoga
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Mica Yoga en de privacyverklaring van SportBit manager

Help mee jouw bezoek aan ons yogacentrum veilig te houden. Wij zullen jou bij binnenkomst vragen om middels het invullen van een formulier in te stemmen met de coronamaatregelen bij Mica Yoga. Lees zorgvuldig de maatregelen:

Gezondheidscheck: Lees zorgvuldig alle vragen in de afbeelding bovenaan deze tekst. Beantwoord je een van de vragen met 'ja'? Blijf dan thuis (en meld jezelf af indien je bent aangemeld).
Gebruik van een mondkapje is niet verplicht maar als jij je fijner voelt met een mondkapje is dit uiteraard toegestaan.
Desinfecteer je handen voor binnenkomst bij de desinfectiezuil buiten bij de ingang. 
Houd gepaste afstand tot elkaar. Deze maategel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de maatregel niet. Voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar geldt de maatregel onderling niet, met volwassenen houden zij zoveel mogelijk gepaste afstand tot elkaar.
Maak gebruik van je eigen materialen. Neem een eigen yogamat of -handoek mee die minimaal onze yogamat volledig bedekt.
Het is niet toegestaan om de yogamatten te verschuiven. Deze dienen op de speciaal daarvoor afgetekende plekken te blijven liggen. Wil je gebruik maken van je eigen mat, leg deze dan in het afgetekende gebied neer. Tijdens de lessen dienen alle hoofden dezelfde kant op te zijn, zowel tijdens de houdingen als tijdens de meditatie.
We ventileren de yogazalen goed en zetten ramen hier zoveel mogelijk open. In Zaal 1 is er een goed gekeurd HEPA filter en in Zaal 2 een goed gekeurd ventilatiesysteem. Hierdoor kunnen we de ramen veilig sluiten als het te koud wordt. 
We adviseren om warme kleding te dragen (het liefst in laagjes), zoals een lekker warm vestje, (schone) sokken en eventueel naar wens een eigen dekentje. Let op: het liefst thuis al omkleden voor de les, om opstoppingen in de hallen te voorkomen. 
Je kunt alleen terecht binnen het door jou gereserveerde tijdsblok, op afspraak of in overleg.
Volg de instructies van onze teamleden en/of vrijwilligers op. 
Ga voor de les thuis naar het toilet. Uiteraard mag je wel van ons toilet gebruik maken, reinig het toilet voor en na gebruik. 
Op de trap: Mensen die op de trap naar beneden komen hebben voorrang op mensen die naar boven gaan.
Voor zaal 2 neem je al je spullen mee naar boven. De schoenen kunnen op de overloop in de kast, je jas mag aan de kapstok.
Verlaat na de les het yoga centrum. Wil je iets aanschaffen in het winkeltje dan mag dat uiteraard, meld dit even bij je docent. 
Hoest en/of nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, laat het ons weten via info@micayoga.nl
We danken je hartelijk voor je medewerking en wensen je fijne lessen toe!